MEISTÄ

Tiina Nordlund on koulutettu Personal Trainer, Mental Trainer sekä liikunta- ja ravintoneuvoja. Urheiluravitsemuksen opintoja Itä-Suomen yliopistossa. Treenaan tavoitteellisesti naisten kehonrakennuskisoihin, lajina BodyFigure.

Tiina 0401878088

Heikki Antikainen on koulutettu Personal Trainer, koulutettu urheiluhieroja sekä kuntoneuvoja. Urheiluravitsemuksen opiskelija Itä-Suomen Yliopistossa. Heikki on tehnyt henkilökohtaisen elämäntapamuutoksen.

Heikki treenaa myös tavoitteellisesti miesten kehonrakennuskisoihin.

Heikki 0401544050

 

"Teemme työtämme rakkaudella, positiivisella mielellä ja hymyssä suin"

KEITÄ ME
OLEMME

Teemu Hartikainen

Movement painotteisesti koulutettu Personal Trainer, sekä SM-tason Street Workout-urheilija. Liike on paras lahja, joka meille on annettu, käyttäkäämme kunnioituksella jonka se ansaitsee.

Teemu 0408469761

TIIMIIMME KUULUU MYÖS

© Jademodelhelsinki

Atte Kivelä

Olen kilpaileva Fitness-urheilija, jonka erityisosaamiseen kuuluu rasvanpoltto ja lihasmassan kasvattaminen, johon myös omalla treenilläni pyrin. Minulla on 5-vuoden kokemus PT-työstä, jota kehitän jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla. Minusta valmentaja ei ole ikinä valmis oppimaan lisää ja parantamaan osaamistaan. Omaan terveelliset elämäntavat ja myönteisen asenteen. teen aina huolellista työtä ja minulle on tärkeintä, että treenaaminen on mukavaa ja kehittävää. Minä haluan auttaa aloittelijoita saliharrastuksen alkumetreillä, mutta löytyy myös tehokkaita keinoja tehostamaan kokeneen treenaajan treenejä. Mitkä ikinä tavoitteesi onkaan, niin varmasti sinulle löytyy sopiva treeniohjelma.

Atte  0402166331

YHTEYSTIEDOT
SEURAA MEITÄ:
  • Facebook
TARJOAMME

Ravinto Valmennus

Personal Training

Painonhallinta

Elämäntapamuutokset

Kehonhuolto

Urheiluhieronta

Verkkovalmennus