Search
  • T&H Personal Training

Elämää Koronan keskellä..

Tulipas tästä vuodesta erikoinen. Korona on koskettanut ihan meitä jokaista ja on pysäyttänyt varmasti jokaisen miettimään, miltä tulevaisuus näyttää, kun tästä selvitään. Huoli läheisistä ja heidän voinnistaan on nyt päällimmäisenä mielessä.

Hyvinvointi onkin asia mihin kannattaa nyt ja tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän. Terveys ja elämä on suuri lahja jota kannattaa hoitaa hyvin. Elämä on nyt hiukan erilaista kuin muutama kuukausi sitten.

Toki näin hyvinvoinnin parissa töitä tekevinä on selvää että valmennukset ovat tauolla koronan vuoksi, mutta onneksi meidänkin yritys T&H Personal Training Oy on keskittynyt myös verkkovalmennuksiin.

1.4.2020 alkoi meidän ensimmäinen ryhmävalmennus kesäksi kuntoon 8vk. Facebookissa. Kiva kokeilu ja varmasti jatkossakin tulemme tekemään samanlaisia. Vastaanotto on ollut hyvää, mutta parannettavaa löytyy toki aina. Verkossa valmennukset ovat vahvasti tätä päivää ja meidänkin on tarkoitus kasvaa ja laajentaa toimintaamme, sekä kehittyä siinä saralla. Pian tiimiimme liittyykin uusia nuoria valmentajia tekemään omannäköistä valmennusta.

Tästä lisää somessa ihan lähiaikoina, eli kannattaa seurata T&H Personal Training Facessa ja Instassa @ptgymwellness sekä verkkosivujamme ptgymwellness.com

Koronan vuoksi kaikki etenee hiukan hitaasti ja odotamme edelleen lisäravinteita Puolasta ja samoin 2XU.n treenivaatteita testaukseen...Niitä odotamme innolla ja että saisimme lisäravinteet pian myyntiin verkkokauppaamme.
Onko Mikään muuttunut sitten viime blogin...

No yhdessä oloa on nyt 24/7, mutta se näyttää sopivan meille erinomaisesti. Kaikki tehdään yhdessä työtä ja koulua myöten. Puhutaan että monilla parisuhde menee huonompaan suuntaan kun ollaan poikkeustilanteessa tämän Koronan vuoksi ja puolisot ovat yhdessä paljon, mutta meillä se on kyllä ihan toisinpäin.

Tavoitteet on pysyneet ennallaan, vaikka vielä on epävarmaa kisataanko syksyllä vai siirtyykö kisat seuraavaan vuoteen. Dieetti alkoi huhtikuun alussa ja loppuun asti mennään joka tapauksessa. Liikunta on lisääntynyt ja ruoka vähenee, mutta hyvillä fiiliksillä tehdään tätä yhdessä. Aamut alkaa aamuaerobisella lenkillä tyhjin vatsoin vasta sen jälkeen pääsee aamupalalle ja sitten vielä salitreenit päälle. Tämä on hullua touhua, tahti kiihtyy kokoajan, mutta onneksi teemme tätä yhdessä. Toisen tuki on äärimmäisen tärkeää!


Nautitaan pienistä hetkistä..

Heikkikin pääsi nauttimaan kosmetologin hoidosta ja Suvin käsittelyssä kuiva iho sai tarvitsemaansa hoitoa. Ultraäänipuhdistus sopiikin loistavasti myös miehen iholle. Lämmin suositus meiltä Beauty Bistron kosmetologit ovat erittäin ammattitaitoisia!.

www.beautybistro.fiKehonhuolto on meille myös hyvin tärkeää ja hieronnassa on käytävä usein, koska paikat jumiutuvat kovasta treenistä. Vaikka Heikki hierookin Tiinaa, niin on välillä kiva käydä muuallakin hierottavana, eikä aina halua omaa rakastaan pyytää hieromaankaan. Valmentajamme Tommin suosituksesta olemme käyneet Riihimäellä akupunktiossa ja hieronnassa Hierontapiste Jarmo Niemisen käsittelyssä. Iso suositus Jarmosta!

Akupunktio on myös auttanut molempien hermokipuihin. Kipuja ei tässä bodauksessa voi oikein välttää, kun treenimäärät on suuret, niin kroppa väkisinkin kipeytyy.
Yksi yhteinen ajanviete on ollut kaiken muun ohella Netflix sarjat, eli osataan kyllä nauttiakin vapaa hetkistä ihan täysillä!


Tsemppiä ja voimia kaikille Koronan keskellä!

Pysytään positiivisina ja pidetään toisistamme huolta!


Tiina & Hessu105 views0 comments
YHTEYSTIEDOT
SEURAA MEITÄ:
  • Facebook
TARJOAMME

Ravinto Valmennus

Personal Training

Painonhallinta

Elämäntapamuutokset

Kehonhuolto

Urheiluhieronta

Verkkovalmennus