Search
  • T&H Personal Training

Mikä ei tapa, niin se vahvistaa!

Leikkaus edessä;

Heikin napatyräleikkaus, parin viikon treenitauko edessä, jotta napa tulee kuntoon. Leikkaus sujui hyvin Jorvin sairaalassa päiväkirurgisesti nukutuksessa. Heikki mietti ja ihmetteli pitkään napansa tilannetta, kun se pullotti hassusti välillä ulkona. Tiina sanoikin muutamaan otteeseen, että nyt kannattaisi mennä lääkäriin näyttämään napaa ja epäili napatyrää. Niinhän se lääkäri sitten antoi diaknoosin napatyrä ja jäimme odottamaan lähetettä sairaalaan. Selvisi että napatyrä on perinnöllinen, kun Heikki soitti äidilleen Kaisulle, kertoi hän, että hänelläkin on sama vaiva. Navasta tulee nyt entistä hienompi ja Heikki tervehtyy nopeasti.  Treenitkin Heikki pääsee aloittamaan kevyesti jo viikon kuluttua. Napa oli hyvä hoitaa nyt kuntoon, sillä kehonrakennuskisoja ajatellen siitä saa miinuspisteitä arvostelussa. 


”Sopan keittoa”;

Kateellisuus vai katkeruusko saa ihmiset käyttäytymään niin että halutaan sotkea tai yritetään sotkea toisten elämää tahallisesti. Olemme onneksi olleet avoimia ja kertoneet toisillemme kaikki menneisyytemme, joten ne ketkä toivovat meidän epäonnistuvan, lopulta epäonnistuvatkin itse. Ystäväpiiri on supistunut pieneksi ja vain tosi ystävät ovat jääneet ympärille, ne ketkä hyväksyvät tekosi ja päätöksesi aidosti. Muutama uusi on tullut elämään lisää. Ehkä juuri sellaisia ihmisiä tuleekin ympärille, joilla on samanlainen elämäntapa ja jopa menneisyyskin osittain mikä itsellä on. Näitä ihmisiä ympärillä arvostamme suuresti. Tosi ystäviähän ei tarvitse olla kuin yksi.  Jopa muutamalta tuttavaltakin on kyselty meistä, oikeastaan se jopa huvittaa meitä.  Kun teimme päätöksen lähteä julkisesti kertomaan meidän elämästämme, toki tiesimme että ”lunta tulee tupaan asti”. Olimme varmoja, että saamme myös negatiivista palautetta, mutta on ollut myös kiva huomata, että suurimmalta osalta ihmisiä tulee kannustavaa, positiivista palautetta, että meitä on kiva seurata. Ainahan porukkaan mahtuu mukaan pari mätää lahnaa 😉.

Heikin omakohtaiset kokemukset Espanjassa vietetystä ajasta avasi silmät parisuhteesta, minkälaisessa parisuhteessa haluan elää. Älä elä huonossa parisuhteessa. Hyvään parisuhteeseen kuuluu toisen kunnioitus, rehellisyys ja uskollisuus. Huom! ei vain yhtä kuherruskuukautta vaan loppuelämä näitä ohjeita noudattaen! On helppo sanoa, muistakaa huolehtia parisuhteesta, se ei ole itsestään selvyys. Helposti se kuitenkin unohtuu matkan varrella, kunnes huomaat, että ollaankin enää vain kämppiksiä. Sitä virhettä emme halua tehdä suhteessamme.  Kolikollahan on aina kaksi puolta. Sopan keittäjille vinkkinä, keskittykää omiin tekemisiinne ja omaan tulevaisuuteenne, miksi hukata omaa energiaa menneisyydessä vellomiseen. Loppupelissä kukaan muu ei vahingoitu kuin keittäjä itse.

Me ollaan vahva pari, eikä muutama iso myrsky kaada meitä!!! 😊

Tiinan opintovapaa;

Tiina innostuu Heikin kannustuksesta aloittamaan uudelleen opinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa 24.2.2020, aineina Ravitsemustieteet, Ravitsemuspsykologia sekä Syömiskäyttäytyminen.  Tiina on aiemmin opiskellut Urheiluravitsemusta eli samoja opintoja, joita Heikin on tarkoitus alkaa opiskella. Opintovapaalle Tiina jää kuitenkin vasta huhtikuun alusta ja opinnot kestävät n. 2 vuotta.  Nämä opinnot lisäävät molempien ammattitaitoa ja juuri näitä taitoja tarvitsemme, kun valmennamme asiakkaita elämäntapamuutoksissa. Emme ole koskaan valmiita omassa työssämme ja on tärkeää kehittää itseään koko ajan.

Huikeita uutisia!!!

Yhteistyökumppani;

Saimme yhteistyökumppaniksi Active Marin & Outdoor Oy Heikki  Havuselan yrityksen, urheiluvaatteet 2XU tulevat verkkokauppaamme pian myyntiin. Pääsemme itse testaamaan urheiluvaatteita, miten ne vaikuttavat omiin treeneihin ja palautumiseen. 

Laajennamme myös lisäravinteisiin ja ne ovat tulossa myös  verkkokauppaan myyntiin.

Uusia nettisivuja työstetään ja verkkokauppakin aukeaa pian…

Kehonhuoltoa;

Huollamme kehojamme rankkojen treenien lisäksi säännöllisellä kehonhuollolla. Heikillä on luotto urheiluhieroja Ilmari Lautiainen Forever Herttoniemessä. Vahva suositus Ilmarista.

ja Tiinan kehon huoltaa tietenkin oma rakas Heikki 😊. Tiina ei anna kenenkään muun hieroa pakaroitaan 😉.

Rakkautta ja seksiä;

Hyvään parisuhteeseen kuuluu luonnollisestikin läheisyys ja seksi. Meidän arki on sitä että ollaan joko verkkareissa tai sitten alasti, tai sitten Hessu on Batman puvussa (jonka Tiina osti Hessulle joululahjaksi) 😉. Huolehtikaa toisistanne ja rakastakaa toisianne.

T. Tiina & Hessu

34 views0 comments
YHTEYSTIEDOT
SEURAA MEITÄ:
  • Facebook
TARJOAMME

Ravinto Valmennus

Personal Training

Painonhallinta

Elämäntapamuutokset

Kehonhuolto

Urheiluhieronta

Verkkovalmennus