Search
  • T&H Personal Training

RAKKAUTTA JA RAUTAA!

Kuukausi on taas vierähtänyt ja nyt vasta saadaan ulos uusi blogikirjoitus, vaikka tarkoitus on ollut että julkaistaan uusi kirjoitus aina parin viikon välein.


Kiirettä pitää...


Kiirettä on tosiaan pitänyt treenien (Huom! treenit menee kaiken muun edelle ja on ykkösasia elämässä tällä hetkellä😊 ), kuin yritykseen liittyvien asioiden, kuten verkkokaupan ja lisäravinteiden kanssa. Oli tarkoitus lähteä Puolaan, tutustumaan lisäravinnetehtaaseen, mutta Koronavirus päätti iskeä maailmalla ja lähtöä tehtaalle oli siirrettävä, koska eivät halua ottaa riskejä tehtaalla. Nyt odotellaan näytteitä saapuvaksi, että päästään testaamaan makuja.

2XU.n vaatteetkin saapuvat pian meidän testattaviksi ensin, sitten on tarkoitus että verkkokauppaamme tulee linkki, josta asiakkaatkin pääsevät ostamaan tuotteita itselleen. Kiva päästä itsekin testaamaan treeneissä todella hyvälaatuisia treenivaatteita.

Lisäksi työt ja koulun alkaminen on pitänyt meidät kiireisinä.


Treenielämää;


Posettelu harjoitukset on aloitettu, sillä niihin saadaan kyllä panostaa hyvissä ajoin että lavalla kaikki liikkumien olisi sitten luontevaa ensi syksynä. Tiina sai jo harjoitus korkokengätkin nyt vain pitäisi harjoitella kävelemistä ja liikkumista niiden kanssa. Voin sanoa että pohkeet ja jalat on koetuksella.

Meidän elämä on tällä hetkellä hyvin kurinalaista, mutta täysin vapaaehtoista. Syömme tarkasti valmentajamme ohjeiden mukaan. Mitä tarkemmin noudatamme ravinto-ohjelmaa ja syömme mahdollisimman puhtaasti, sen paremmin pääsemme haluttuun kuntoon.


Osataan me rentoutuakin ja käymme esim. leffassa, vaikka omat eväät ovat mukana, ei se vähennä meidän nautintoja. Emme kaipaa tällä hetkellä leffapoppareita tai muuta sellaista rentoutuaksemme. Nämä ovat niitä elämän valintoja 😊

Kaikki eivät tätä ymmärrä, mutta ei tarvitsekaan.


Treenitahti kiihtyy ja ruokaa menee paljon. Harrastuksemme ja kisamatkamme ei ole todellakaan halpaa. Ruokakulut ovat kasvaneet ja tonni menee helposti kuussa ruokakauppaan. Kaikki tämä on kuitenkin sen arvoista ja nautimme joka hetkestä. Tämä on elämäntapa josta pidämme! toukokuuhun asti mennään näin ja sitten alkaa odotettu dieetti, joka kestää syksyyn kisoihin asti 19.9.2020. Kehonrakennus lajina on kokopäiväistä työtä. Olemme jo koukuttuneet siitä. Ekat kisamme ovat vasta syksyllä, mutta olemme jo miettineet tavoitteita eteenpäin. Nälkä kasvaa siis syödessä.


Kannattaakin ottaa seurantaan Suomenkehonrakennusliiton sivut Facebookissa, sillä 1.4.2020 julkaistaan kilpailuihin ilmoittautuneista jo esittelyjä.


Palataan kuitenkin hiukan taaksepäin...


Heikin napatyräleikkauksesta on kulunut nyt 5 viikkoa. Onneksi toipuminen on mennyt hyvin ja päästään yhdessä taas täydellä teholla treenaamaan. Yksin treenaaminen on paljon tylsempää, kun toinen ei ole vierellä tsemppaamassa. Heikki osasi kuitenkin nauttia pakollisesta lepoajastakin ja nautti kotona sarjojen katselusta täysin rinnoin. Vaikkakin jo parin viikon päästä leikkauksesta tulikin jo salille aloittelemaan kevyesti treenejä.


Heikin napatyräleikkauksesta on kulunut nyt 5 viikkoa. Onneksi toipuminen on mennyt hyvin ja päästään yhdessä taas täydellä teholla treenaamaan. Yksin treenaaminen on paljon tylsempää kun toinen ei ole vierellä tsemppaamassa. Heikki osasi kuitenkin nauttia pakollisesta lepoajastakin ja nautti sarjojen katselusta täysin rinnoin. Vaikkakin jo parin viikon päästä leikkauksesta tulikin jo salille aloittelemaan kevyesti treenejä.


Anoppilassa viikonloppuna;


Käytiin Pohjois-Karjalassa Outokummussa ja Joensuussa ja Heikin kotipaikalla, Juojärven rannalla. Yövyimme Heikin veljen Esan ja hänen perheensä talossa. Viikonloppu oli todella mukava ja Tiina tapasi ensimmäistä kertaa Heikin äidin Kaisun ja tämän miehen Hannun. Viikonloppuun mahtui tietenkin salitreeniä ja tapasimme myös Heikin siskot sekä lapsuuden ystäviä ja muutaman naapurin samalla. Oli mukavaa kuulla, että ihmiset sielläkin seuraavat meitä Facebookissa ja lukevat Blogiammekin.

Suunnitelmissa oli että kävisimme avannossa. Hannu oli niin ihana että mahdollisti tämän meille. Se ei ollut todellakaan helppo tehtävä, jäätä oli varmasti ainakin puolimetriä. Pääsimme avantoon ja Tiina sai kokea sen ensimmäistä kertaa. Aikaisemmin Tiina on ollut vain kylmäaltaassa. Kokemus oli upea, eikä todellakaan jää viimeiseksi kerraksi. Puusauna kruunasi kaiken ja kylmä/ kuuma vaihtelu palauttaa kropan hyvin treeneistä. Suosittelemme kokeilemaan!

Sunnuntaina kotimatkalla poikkesimme Heikin siskon Liisan ja hänen perheensä luona. Pääsimme myös käymään Kelluu nimisen yrityksen tehtaalla. Liisan mies Jouni Lintu on keksinyt vedyllä toimivan ilmalaivan, josta kuulette varmasti aikanaan. Keksinnöstä on tulossa maailmanlaajuinen ja jopa Natokin on ollut kiinnostunut keksinnöstä. Pelle Peloton on siis olemassa! Huikea juttu kerta kaikkiaan!!

Uusia yhteistyökumppaneita;Lahden EasyFitillä sijaitseva Kauneushoitola  BEAYTY BISTRON  Suvi ja Satu ovat uudet yhteistyökumppanimme. Tiina pääsi hemmotteluun, kasvohoitoon ja ripsihuoltoon. Suosittelen lämpimästi!

Ultraäänihoito syväpuhdistaa kasvot ja raikastaa ilmeen, jota kasvoni todella kaipasikin.

Ripsipidennykset helpottavat arkea, kun meikkiä ei tule käytettyä ja jatkuvan treenaamisenkin puolesta, se olisi hankalaa. Ripsien kanssa on aina huoliteltu olo. Käsittelyt ovat erittäin ammattitaitoista ja rentouttavaa. Tuotteina heillä on käytössään ranskalainen PAYOT. Ajanvaraus 0443066326 tai timma.fi/beautybistroValkkuamme lainataksemme, loppulätinää ja saipaa...Vaikka elämä on ihanaa tällä hetkellä, ei se meidänkään elämä ole täydellistä. Riitoja tulee ja menee niin kuin varmasti muillakin pariskunnilla. Se on kuitenkin varmaa että yksikään riita ei riko meitä vaan päinvastoin vahvistaa suhdettamme. Mielestämme riidat kuuluvat elämään ja tässä hetkessä, missä molemmat antavat kaikkensa yhteisen unelman eteenpäin viemiseen, on selvää että välillä otetaan yhteen. Viime sunnuntai on hyvä esimerkki siitä, kun molemmat ovat viikosta väsyneitä ja stressiä on ilmassa töiden ja koulun suhteen, niin silloin voi räjähtää. Varmasti naapuritkin kuulivat kun kävimme "keskusteluja" 😉. Tunnin päästä riidasta kuitenkin sovittiin, syötiin ja lähdettiin valmentajan tapaamiseen Riihimäelle Legion Gymille. Salille päästyämme jo nauroimme riidalle ja kerroimme valkulle, että tälläinen sunnuntaipäivän aloitus oli meillä tänään. Meistä on tärkeää että olemme avoimia ja myös valmentajamme tietää missä mennään.

Vedettiin kyllä todella kova jalkatreeni, josta jalat ovat vieläkin kipeinä 💪😅
Seuraavaa blogia odotellessa...

Nautitaan kevään odotuksesta, eikä anneta Koronaviruksen häiritä.


Tarvitsetko apua valmennukseen, ravintoon tai sali/ravinto-ohjelmaa itsellesi, löydät niitä meidän Verkkokaupasta. Käykää siis tutustumassa ja ostoksilla!.

www.ptgymwellness.com


Seuraa meitä myös Facessa; T&H Personal Training

Instagram; @ptgymwellness


Terveisin Tiina & Hessu 💗

63 views0 comments
YHTEYSTIEDOT
SEURAA MEITÄ:
  • Facebook
TARJOAMME

Ravinto Valmennus

Personal Training

Painonhallinta

Elämäntapamuutokset

Kehonhuolto

Urheiluhieronta

Verkkovalmennus